Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Igår var dagen N har sett fram emot länge..Kalvinknatet!!
Taggad som få gick hon i sina "löparkläder" hela dagen och vid 14 tog vi bussen ner till stan för att lämna låneböcer och fika lite innan det var dags att springa.
En chokladboll och coca-cola var önskemålet till fika och så fick det bli!
 
 
Efter fikan på biblioteket gick vi mot Kärnan där loppet går och när vi kom fram sprang hon fram och tillbaka och stannade även upp för lite dans till musiken som spelades där.
Plötsligt kom hon och sa att hon hade ont i magen, tänkte att det var kanske lite håll pga cola-och chokladbollsfikan (som hon druckit och ätit halva av) så jag sa till henne att ta det lite lugnt en stund.
 
Thomas anslöt på cykel och de gick iväg för att kolla lite var man skulle springa, men så när de gick så kräktes hon plötsligt!
Sen var hon helt hängig och ville bara hem.. vi tänkte avvakta lite för att hon kanske skulle piggna till snart och ändå kunna vara med.. 
Hon la sig i skuggan och vilade lite men det blev inte bättre och hon fortsatte säga att hon ville hem så vi började gå mot bussen.. Thomas gick bort till sekretariatet och fixade en tröja och en medalj till henne så vi kunde göra loppet själva en annan dag!
 
 
På vägen mot bussen var hon mycket ynklig och var tvungen att stanna och kräka en gång... vi kom inte så långt innan hon var så hängig att hon inte ens orkade gå så vi stannade och hon fick lägga sig i Estelles vagn och sova, jag ringde till Thomas så han kom med bilen så vi slapp ta bussen.
 
Väl hemma la hon sig i soffan och det kom kräk en gång till sen blev det inte mer av det...dock var hon rätt hängig och gjorde inte mkt väsen av sig.
 
 
Inatt/imorse har hon vaknat 2 ggr och varit jättetörstig, sen sov hon till 9.15..
 
En dag i soffan med barnkanalen igång är det som gäller här hemma idag.. Hon känns piggare men ändå inte som vanligt...
 
 
Just nu är hon mest sur för att hon inte får göra Kalvinknatet här hemma nu...vi har sagt att vi ska vänta tills hon är helt frisk men hon är nog sugen på medaljen och tröjan tror jag!!
 
 
 
 
 
 
 
(det finns fler bilder men jag får inte det att funka nu så det kommer senare!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Lillgarden

Då är det ngt sånt skit som går nu.. Anna kräkte med häromdagen. Åkte till hembygdsparken och hon var lite trött och rätt vad det är så kräkte hon ner hela vagnen och sig...

Stackars liten som missa loppet men skönt att ni kunde få tröja och medalj så ni kan göra det en annan dag!!
Krya på er!

2014-05-28 @ 18:00:27
URL: http://lillgarden.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0